BEURZEN


PRE-ORDERS

Voor alle beurzen geldt dat u, om teleurstelling i.v.m. uitverkocht te voorkomen, de artikelen die u graag wilt hebben van tevoren kunt bestellen. Ze worden dan voor u apart gelegd. U bent wel verplicht uw bestelling af te nemen. U kunt zelf aangeven of u van tevoren wilt betalen of op de beurs. Het makkelijkst is om via de site te bestellen. Bij de manier van verzenden vult u in “zelf afhalen”. Bij opmerkingen vult u dan in dat u de bestelling op de beurs in … komt afhalen en ook wanneer u wenst te betalen. Als u vooruit betalen wilt, zorg dan dat het te betalen bedrag uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de beurs op mijn rekening is bijgeschreven (houdt rekening met de overboekingstijd!!).


De Stempelwinkel is aanwezig op de volgende beurzen:


27-28-29 oktober 2016 Paper Passion, Koepelhal Tilburg

Een nieuwe beurs, met een passie voor papier-hobbies. 
Bestel vóór  10 oktober je kaartjes in de voorverkoop. Dat is goedkoper en je maakt ook nog eens kans op hele leuke prijzen! De eerste 500 Snelle Jelles krijgen bovendien een: Papieren Tassie vol met Papieren Passie!
Een dagticket  kost dan maar € 7,00, een kinderticket € 5,00 en een 2-dagen passe-partout slechts € 13,00.
Kijk op http://www.paperpassion.nl/ voor alle informatie, acties en wedstrijden, alle deelnemers (het belooft  een heel interessante beurs te worden!) enzovoort enzovoort. De Koepelhal ligt aan de achterzijde van het NS station, dus met OV heel goed bereikbaar. Hou speciale treinkaartjesacties bij Kruidvat, Hema enz. in de gaten, dan reis je voordeliger! 

3 t/m 6 november 2016  Kreativ-Welt Frankfurt

Voor meer informatie: http://www.kreativ-welt.de/


9 en 10 september 2017 Stempelmekka Hagen

Voor meer informatie: http://www.stempel-mekka.de/