Welkom


Welkom bij De Stempelwinkel. Op onze site vindt u een uitgebreid assortiment stempels en accessoires. Pas op: alle stempels zijn ongemonteerd (unmounted)!  Kijk op uw gemak eens rond en stuur ons, behalve uw bestelling, ook uw vragen en op- en aanmerkingen. Lees vóór u gaat bestellen eerst de Algemene Voorwaarden door. 

Als u een bestelling plaatst, denkt u er dan om dat u NA het uitprinten van uw bestelling nog eenmaal op de knop "verzenden" moet klikken, anders wordt uw bestelling niet verzonden. U krijgt daarna een automatische bevestiging van het programma. Wacht met betalen alstublieft tot u een mailtje van mij persoonlijk hebt ontvangen, waarin u kunt lezen of alle bestelde artikelen in voorraad zijn.

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief dan wordt u automatisch geinformeerd over nieuwe artikelen en ontwikkelingen, over speciale aanbiedingen, swaps en over hobbybeurzen waar De Stempelwinkel aanwezig is. 
Stuur hiervoor een e-mail naar info@de-stempelwinkel.nl met uw naam en e-mailadres onder vermelding van: aanmelding nieuwsbrief.

De winkel in Eefde is gesloten van 29 september tot en met 12 oktober i.v.m. beurs en de verhuizing van mijn moeder, en op woensdag 14 oktober i.v.m. uitreiking master-bul aan Mirjam!
Tijdens deze periode zullen internet bestellingen ook moeten wachten, sorry!