Original Rust (uitlopend)

Produktbeschrijving

Original Rust is een nieuw produkt waarmee men in één stap een echt roesteffekt creëert. Het betreft een produkt op basis van ijzeroxide en ijzerhydroxide met een speciale kristalstruktuur. Het moet in een goed afgesloten pot worden bewaard, zodat het vochtig blijft. 

 

Toepassing

Original Rust kan op veel verschillende materialen gebruikt worden. Het kan gebruikt worden op metaal, papier, hout , struktuurpasta, stof, styropor en nog veel meer.

 

Gebruiksaanwijzing

De ondergrond eerst bewerken met witte of zwarte gesso, of met acrylverf.

Het vochtige granulaat wordt in één keer op de te roesten ondergrond gewreven. Hierbij wordt het roesteffekt direkt zichtbaar. U kunt het granulaat met een vochtig doekje of met de vingers opbrengen. Door dit te herhalen is de intensiteit van het roesteffekt variabel. 

Mocht het granulaat te droog geworden zijn, besproei het dan gewoon met leidingwater (met b.v. een minimister).

Om afgeven van de roest te vermijden, gebruikt u een fixeerspray of spuitlak. Hiervoor is een matte spray aan te bevelen, om het originele roesteffekt zo goed mogelijk te behouden.

 

Pas op!

Omdat Original Rust een echt roesteffekt geeft, is het verstandig om uw kleding, tapijt en andere voorwerpen tegen direkt kontakt te beschermen. Uw handen kunt u eenvoudig met zeep schoonmaken. 

Original Rust is een milieuvriendelijke produkt. 

 

Sale!

Original Rust

€ 12,95 € 9,95
Sale!
Sale!

Original Rust

€ 12,95 € 9,95

100 gram