Eefde, augustus 2021

 

Hallo allemaal,

 

Nog drie weken…. en dan is het zover! (als alles goed blijft gaan….)

Ik breng in ieder geval twee nieuwe plates mee naar de beurs, één met Kerststempels en één met hele grote wensteksten. Ineke en ik zijn al druk in de weer met het maken van voorbeelden. Dat wil zeggen… met de voorbereidingen van voorbeelden, want de nieuwe stempels zijn er nog niet…. Het wachten is op tante Pos die weer een nieuw betalingssysteem heeft bedacht waardoor het nòg langer duurt voordat je je pakketje uit Amerika binnen hebt.

Maar goed, ik ben er klaar voor, de tags liggen klaar en de nieuwe stempels staan sinds vanmiddag ook op de website.

 

Helaas kwam ik er bij het bestellen van rubber achter dat de prijzen nòg verder omhoog zijn gegaan. In maart was het al iets duurder dan de vorige keer, maar nu was de prijs ten opzichte van maart met 35% gestegen! Daarbij zijn ook de verzendkosten almaar hoger, dus ik ontkom er niet aan om de prijzen van de stempels te verhogen. Niet met 35%, maar wel met 15%, ook een forse verhoging. Maar het kan niet anders, dit soort prijsverhogingen zijn niet anders op te vangen.~

Maar…. de prijsverhoging gaat pas op 1 oktober in, dus op de beurs kun je nog tegen de nu geldende prijzen kopen! Maak er gebruik van!

 

En dan maar hopen dat het hierbij blijft… de grondstoffen voor rubber zijn schaars, ik kreeg ook minder toegestuurd dan ik besteld had.

Ik maak dus alleen het hoognodige voor de beurs, zodat ik nog wat over hou om specifieke bestellingen te kunnen maken.

Bestel dus liefst van tevoren wat je wilt hebben, dan kan ik zorgen dat ik voldoende bij me heb (en jouw bestelling wordt natuurlijk apart gelegd!)

Aangezien ik ook niet alles bij me kan hebben is er ook een risico dat je iets wilt hebben dat niet op voorraad is, dus ook dan is voorbestellen verstandig, dan is het er wel. Scheelt toch weer verzendkosten!

 

Behalve nieuwe stempels heb ik ook 4 nieuwe stencils, kijk maar even op de website (nieuw aanwinsten).

 

Om ruimte te maken in winkel en stand zijn er een aantal inkten in de opruiming:

  • Adirondack: 5 halen = 4 betalen
  • Alcoholinkt: de laatste restanten van 3,95 voor 2,75 Extender en cleaner van 4,95 voor 3,95
  • Brilliance: nog een paar dew drops van 3,25 voor 2,50 en refills van 3,75 voor 3,00
  • Brusho: de laatste potjes van 2,25 voor 2,00
  • Distress: alle pads en refills nog voor de oude prijzen (ook hiervan zijn de prijzen begin dit jaar behoorlijk omhoog gegaan) èn daar bovenop bij afname van minimaal 5 stuks 10% korting.
  • Memento Luxe: 5 halen = 4 betalen
  • StazOn pigment: 5 halen = 4 betalen
  • Versafine clair: 5 halen =  4 betalen

 

Ook deze inkten kun je van tevoren bestellen, zodat je niet misgrijpt. Niet alle kleuren zijn er meer, en wat er nog is is er in beperkte aantallen.

 

We bouwen de stand dit keer ruimer op (met dank aan de organisatie) zodat er meer ruimte is om te winkelen. Ook is het dit keer verplicht om met een mandje te winkelen. Als de mandjes allemaal in gebruik zijn verzoeken we je vriendelijk om even te wachten tot er weer één beschikbaar is, zodat het niet te vol wordt in de stand. Dan is het ook prettiger om rond te neuzen en vind je sneller wat je zoekt.

Geen demo of workshop dit keer, Ineke is helaas verhinderd. Peter en ik doen het dit keer samen, en dan is er geen tijd om een demo of workshop te doen. Maar er zijn voldoende voorbeelden, en als je vragen hebt dan zullen we die graag beantwoorden!

 

Dus graag tot ziens in Nijkerk!

 

Jetske Masmeijer

De Stempelwinkel