Eefde, september 2020

 

Hallo allemaal,

 

De meest vakanties zijn voorbij, en iedereen gaat weer aan de slag.

Nog wel steeds in aangepaste vorm, vanwege Corona.

Ook in de “beurzenwereld” zijn de effecten merkbaar. De Stempelmekka is inmiddels afgelast, en vanmorgen kreeg ik bericht dat ook de Paper Passion in november NIET doorgaat. Wellicht wordt er in de  Koepelhal wel een aangepast evenement georganiseerd. Dit stond er in het bericht:

 

De data 12-13 en 14 november staan nog wel steeds gereserveerd voor PaperPassion. Het is immers een uitstekende locatie om op die data een ‘PaperPassion Verwennement’ neer te zetten. Een WorkshopEvent voor maximaal 150 bezoekers per dag. Hoe gaaf is dat in de Koepelhal! Je koopt dan een ticket inclusief workshopprogramma en private shopping bij een geselecteerd aantal deelnemers en designers. Bij binnenkomst ontvang je een safety first pakket en ook de inwendige mens wordt goed verwend met een bubbeltje, koffie, thee, lunch, sweets and snacks. Aan het eind van de dag ga je moe maar voldaan naar huis met een goodiebag om thuis ook aan de slag te gaan. Uiteraard hangt hier een ander prijskaartje aan. Laat ons weten of jij hier voor in bent, de prijs zal rond de 75 euro liggen (info@paperpassion.nl). Zo kunnen wij de haalbaarheid en het enthousiasme toetsen.

 

Heb je hier zin in? Reageer dan snel, zodat de organisatie weet of het wel of niet de moeite loont om dit te organiseren, en er ook tijd genoeg is òm alles te organiseren.

 

Ondanks alles heb ik toch weer nieuwe stempels voor jullie gemaakt. Ze zijn zojuist online gezet. Je vindt ze onder Nieuwe aanwinsten Najaar 2020.

Het zijn drie plates, één met creative tekstwolken, één met achtergrondstempels en één met Halloween stempels.

Behalve stempels zijn er ook drie nieuwe Dutch Doobadoo stencils.

 

Met de tekstwolkstempels heb ik al drie kaarten gemaakt, die in de Art Gallery algemeen te vinden zijn, onderaan pagina 7.

 

Omdat de beurzen niet doorgaan worden bestellingen van minimaal 25 euro vanaf nu tot 20 september gratis verstuurd als het briefpost betreft. Voor pakketten bereken ik de helft van de kosten. Kijk ook naar de verschillende aanbiedingen van inkten en uitlopende artikelen en doe je voordeel met de verzendkosten aanbieding!

En mocht je zin en tijd hebben om naar de winkel te komen dan kun je daar ook nog lekker grasduinen in een bak met tweedehandsstempels van mijzelf (van alle merken die ik inmiddels niet meer verkoop) en een bak met stempels voor Villa Joep. Er zitten hele mooie stempels tussen!

 

Groetjes,

 

Jetske Masmeijer