Eefde, augustus 2023

Hallo allemaal,

 

Nog anderhalve week, dan is het weer tijd voor Stempelmekka in Hagen.

Als je daar naar toe gaat en nog bepaalde wensen hebt qua stempels, plaats dan een voorbestelling uiterlijk komend weekend, zodat ik nog tijd heb om eventueel stempels te persen. Op donderdag wordt alles ingepakt, op vrijdag gaan we opbouwen en zaterdag en zondag is de beurs. De winkel is vanzelfsprekend van donderdag 7 september tot en met maandag 11 september gesloten.

 

Na Stempelmekka gaat er het één en ander veranderen. Mijn pinautomaat stuur ik terug naar de leverancier. De maandelijkse huur is hoger dan de transacties die er door binnenkomen, dat vind ik zonde van het (vele!) geld. Als je naar de winkel komt kun je contant betalen of direkt via een betaalverzoek (tikkie) via de telefoon. Hou er rekening mee dat er in Eefde geen geldautomaat is, dus contant geld moet je van huis meenemen.

Overigens zijn we van 17 tot en met 24 september met vakantie, dus dan is de winkel gesloten!

 

Aan het eind van het jaar gaat er nog meer veranderen. Peter gaat eind november met pensioen. Wij zijn van plan om volgend jaar met enige regelmaat een paar dagen onze vouwwagen op een camping ergens in den lande op te zetten en daar dan een paar dagen te gaan fietsen en/of wandelen. Ook als we thuis zijn willen we graag de vrijheid hebben om dingen te doen die we leuk of nodig vinden.

Dat betekent dat de winkel niet meer op gezette tijden open is. Met ingang van 1 december a.s. is de winkel alleen nog op afspraak open. Dus even mailen of bellen of we thuis zijn. Mailen doe je liefst 1 of 2 dagen van tevoren, zodat ik de kans heb je mail te lezen. Dat zal ik ook doen als we niet thuis zijn, maar niet de hele dag door, vandaar dat je ruim van tevoren je mail moet versturen. Bellen kan ook op de dag zelf, met dien verstande dat het kan zijn dat we niet thuis zijn. Bij geen gehoor is de winkel dus niet open!

 

We blijven wel naar het Art Specially Event en Stempelmekka komen. Voor de beurzen zal ik een pinautomaat huren, dus daar kun je dan wel pinnen. Voorbestellen blijft aan te raden!

 

We hebben heel veel zin in deze nieuwe fase in ons leven. Hopelijk kunnen we er lang van genieten!

 

Jetske Masmeijer

De Stempelwinkel