Beurzen

PRE-ORDERS

Voor alle beurzen geldt dat u, om teleurstelling i.v.m. uitverkocht te voorkomen, de artikelen die u graag wilt hebben van tevoren kunt bestellen. Ze worden dan voor u apart gelegd. U bent wel verplicht uw bestelling af te nemen. U kunt zelf aangeven of u van tevoren wilt betalen of op de beurs. Het makkelijkst is om via de site te bestellen. Bij de manier van verzenden vult u in “zelf afhalen”. Bij opmerkingen vult u dan in dat u de bestelling op de beurs in … komt afhalen en ook wanneer u wenst te betalen. Als u vooruit  wilt betalen, zorg dan dat het te betalen bedrag uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de beurs op mijn rekening is bijgeschreven (houdt rekening met de overboekingstijd!!).

 

De Stempelwinkel is aanwezig op de volgende beurzen:

 

STEMPELMEKKA

De Stempelmekka wordt dit jaar op een andere manier opgebouwd, de stand komen door het hele gebouw te staan.

Ook moeten zowel bezoekers als standhouders de hele dag mondkapjes dragen.

Ondanks deze maatregelen heb ik er geen goed gevoel bij. Zowel Peter als ik vallen in de risicogroep (60+). Mijn twee hulpen hebben gezegd sowieso niet mee te gaan naar Stempelmekka.

Daarom heb ik besloten om dit jaar NIET deel te nemen aan Stempelmekka.

 

Voor alle trouwe klanten heb ik daarom een aanbieding:

Internetbestellingen worden van 7 tot 20 september gratis verzonden zolang het briefpost is.

Voor pakketpost bestellingen wordt de helft van de prijs berekend. Bestellingen boven 75 euro worden als altijd gratis verzonden binnen Nederland, ook als het pakketpost is.

Zo kan iedereen toch de stempels en inkten van het verlanglijstje kopen zonder verzendkosten te hoeven betalen. Let ook op de speciale aanbiedingen onder Balansopruiming !

 

 

 

12 tot en met 14 november Paper Passion Tilburg

Voor meer informatie www.paperpassion.nl

 

10 en 11 april 2021 Art Specially Event Nijkerk

Voor meer informatie www.artspecially.nl