Algemene leveringsvoorwaarden

 

Prijzen

Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW.

 

Minimum bestelbedrag

Er is geen minimum bestelbedrag.

 

Bestellen/verzenden

Bestellen kan alleen via deze internet-site of via e-mail (voor artikelen die niet op de website staan).

Na ontvangst van uw bestelling wordt gecontroleerd of de bestelde artikelen in voorraad zijn. Als er artikelen niet in voorraad zijn zal ik hierover contact met u opnemen. U kunt dan kiezen of:

- u deze artikelen wilt vervangen door andere artikelen;

- u deze artikelen wilt laten vervallen;

- ik moet wachten met verzenden tot de artikelen weer binnenkomen.

Vervolgens ontvangt u een e-mail met informatie over de verzendkosten en betaalinformatie.

Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden. Verzending geschiedt voor risico van de koper. Verloren gegane zendingen worden niet vergoed. De koper kan desgewenst kiezen voor aangetekende en/of verzekerde verzending. De kosten hiervan komen voor rekening van de koper.

 

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en eventueel de omvang van de bestelling. U betaalt de werkelijke verzendkosten, geen standaardbedrag.

Daarom is het ook niet mogelijk om direkt bij het bestellen te betalen.

Bij bestellingen boven € 75,-- worden binnen Nederland geen kosten in rekening gebracht.

Wacht dus met betalen tot u een e-mail ontvangt met het uiteindelijke bedrag (dus niet de automatische orderbevestiging!).

Overzicht van de berekende verzendkosten voor Nederland en België:

Gewicht Prijs binnen Nederland Prijs naar België
0 - 20 gram 0,90 1,45
20 - 50 gram 1,80 2,90
50 - 100 gram 2,70 4,35
100 - 350 gram 3,60 7,25
350 - 2000 gram 4,25 8,70
Aangetekende brief (track and trace, verzekerd tot € 50) 8,50 11,90
Verzekerde brief (track and trace, verzekerd tot € 500) 14,45 17,35
Brievenbuspakje (alleen binnen Nederland) 4,35
Pakket zonder track and trace tot 350 gram (alleen naar België, eigen risico) 7,25
Pakket zonder track and trace van 350 gram - 2 kg (alleen naar België, eigen risico) 8,70
Standaardpakket met track and trace 7,05 (tot 10 kg) 12,60 (tot 2 kg) 18,90 (2-5 kg)
Aangetekend pakket € 100 (met track and trace, verzekerd tot € 100, België) 15,00 (tot 2 kg) 21,30 (2-5 kg)
Aangetekend pakket € 500 (met track and trace, verzekerd tot € 500 8,70 (tot 10 kg) 17,50 (tot 2 kg) 23,75 (2 -5 kg)

Bestelling annuleren

Voor internetbestellingen geldt een wettelijke "afkoelingsperiode" van 14 dagen. 

Binnen deze termijn kunt u uw bestelling kostenloos PER E-MAIL annuleren of wijzigen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@de-stempelwinkel.nl .

 

Betaling

De bestelling kan op twee manieren worden betaald:

  1. Het verschuldigde bedrag overmaken op de bankrekening van De Stempelwinkel te Eefde, onder vermelding van uw naam en eventueel het factuurnummer. Wacht met betalen totdat u een persoonlijk e-mail bericht heeft ontvangen of alles in voorraad is en hoeveel de verzendkosten bedragen!
  2. Via Paypal, als u hiervoor kiest dan stuur ik u een verzoek tot betaling. De kosten die door Paypal in rekening worden gebracht worden aan u doorberekend (ca. 5% van het factuurbedrag)

Vanzelfsprekend kunnen bestellingen die in de winkel of op een beurs worden opgehaald contant of per pin worden betaald. 

 

Retourneren

Goederen kunnen alleen worden geretourneerd als blijkt dat zij defect zijn of wanneer ik de verkeerde artikelen heb verzonden. U wordt verzocht eerst telefonisch (0575-521139) of per e-mail (info@de-stempelwinkel.nl ) contact met mij op te nemen om de retourzending te bespreken. Alleen na toestemming worden de kosten voor de retourzending vergoed.

In het geval dat een stempel beschadigd is en dit duidelijk op een foto te zien is hoeft het stempel in de meeste gevallen niet geretourneerd te worden, en wordt per omgaande een nieuw exemplaar toegestuurd.

De te retourneren goederen dienen zorgvuldig te worden verpakt en binnen 7 dagen te worden verzonden. Bij een verkeerde levering dienen de goederen zich in een perfecte staat en in de originele, afgesloten verpakking te bevinden.

Na ontvangst van de retourzending worden vervangende goederen verstuurd en de gemaakte verzendkosten op de door de klant opgegeven bankrekening overgemaakt. 

 

Privacy

De door u verstrekte persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en zullen door mij alleen worden gebruikt voor het verwerken van de bestelling en, indien gewenst, voor het toezenden van de nieuwsbrief. Deze persoonlijke gegevens worden NIET ter beschikking van derden gesteld.

Zie verder onze PRIVACY VERKLARING

 

Copyright

Alle stempels op deze website vallen onder het copyright. Dit betekent dat u de stempels uitsluitend kunt gebruiken om met de hand gestempelde kaarten en andere werkstukken te maken. De afbeeldingen mogen niet elektronisch gekopieerd of afgedrukt worden.

Handgestempelde afdrukken mogen niet verkocht of geruild worden. Met de hand gestempelde kaarten mogen wèl verkocht worden. 

 

Accepteren algemene voorwaarden

Door het verzenden van een bestelling geeft de klant te kennen de algemene voorwaarden te hebben gelezen en deze te accepteren.